Mentega Kacang

Tuesday, November 30, 2004


  hi..aku daniel,aku ni suka berkawan dengan sesaper sajer yg nak berkawan ngan aku..kenkadang aku ader gak terkawan ngan orang yg taknak berkawan ngan aku..tapi aku tetap mengawan mereka...kalo korang nak tau aku slalu online..main chatting la katakan..member baik aku dlam dunia cyber name dia ery...dia kira member kapcai aku la..(eh kacip la)aku ni sebenarnyer berknowledge GRUNGE...ahaks..tapi aku tak tunjukkan KEGRUNGENAN aku kepada orang ramai..aku juga ader band yg dipanggil GREENPEAS..mungkin klakar name tu but pada aku best la tu..ahaks..kalo rasa ader nama yg lebih menarik utk terberikan kepada band aku..aku menyilakan dengan tangan terbuka..ahaks..okla aku dah takder paper nak tulis kalo aku tulis lagi banyak nanti melalut plak...ahaks..chow


{ daniel yg tulis} Mentega_Kacang pada
 11:14 PM  
--------------------

My Profile

name aku daniel. umah kat kuantan pahang

Blogskins
Layout and Design by
Sandstarz

Archive

November 2004

Place your tag board here.
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah
blahblahblahblahblah